Organizatorii acestui eveniment împreună cu partenerii și invitații evenimentului, au dorit să ofere participanților câteva premii valoroase. Aceste premii se pot câștiga printr-o tombolă organizată la finalul evenimentului. În ziua de duminică 26 Martie 2017 participanții la eveniment vor completa un formular de feedback care se va găsi la finalul ”Workbook-ului” și îl vor depune într-o urnă specială. Extragerea premilor se va face printr-o tombolă dupa piesa de teatru ”Cafeneaua”. Persoanele care au câștigat un premiu, dar nu sunt prezente în momentul extragerii, nu vor fi declarați câștigători, iar din această cauză se va face o altă extragere pentru acel premiu. Valoarea premiilor pentru această tombolă este de 42.500 lei.

Premile sunt următoarele:

 

 

 • Un ghid complet de brand «Cum să dezvolți un BRAND VALOROS – Chiar dacă nu au auzit prea mulți de afacerea ta.», pus cap la cap de Horațiu Manea.

 

 • Realizarea unui website de prezentare și o pagină de facebook pentru afacere, design grafic gratuit pentru pagina de facebook, consultanță și administrare de campanii pe facebook timp de 3 luni, oferit de către Maxim Media Adevertising & Events Group.

 

 • Realizarea unei identități vizuale pentru o afacere ( logo, design grafic pentru cărți de vizită, mape de prezentare, coli cu antet, flyer de promovare, broșură de prezentare și design grafic pentru pagina de facebook ) oferit de către Maxim Media Advertising & Events Group

 

 • Materiale promoționale tipărite : 300 de buc. cărți de vizită, 1250 de flyere A6, 25 de mape de prezentare și 25 de broșuri tip A6 de 16 pagini plus un voucher cu 10 spectacole la Teatrul de Artă Deva oferit de Maxim Media Advertising & Events Group

 

 • Spălare gratuită pentru o mașină mică timp de 1 an de zile si două vouchere cu 10 spectacole fiecare la Teatrul de Artă Deva. Premiul este oferit de către Devo Shop.
 • Contract de service gratuit timp de un an de zile pentru o societate care deține o casă de marcat, o cutie de role pentru case de marcat și două vouchere cu 10 spectacole fiecare la Teatrul de Artă Deva. Premiul este oferit de către Devo Shop.

 

 • Un week-end pentru 2 persoane la Conacul Archia și două vouchere cu 10 spectacole fiecare la Teatrul de Artă Deva, oferit de Horia Szabo.

 

 • 3 pachete oferite de către Doru Dorobăț care conțin fiecare 2 cărți ( o carte – “Slăbește –Trăiește viața pe care o meriți” și o carte “Schimbare prin mișcare”), o consiliere pe performanță și un voucher cu 10 spectacole la Teatrul de Artă Deva.

 

 • Editura Act&Politon oferă un pachet care conține 6 cărți de business („Banii: Stăpânește jocul”, de Tony Robbins ; „Rețelele de socializare explicate”, de Mark W. Schaefer ; „SEO Pas cu pas”, de Caimin Jones ; „Tu conduci afacerea”, de Clay Mathile ; „Lansarea”, de Jeff Walker ; „Pitch de mare succes”, de Alex Taub și Ellen DaSilva ) și două vouchere cu 10 spectacole fiecare la Teatrul de Artă Deva.

 

 • Firma Terra Consulting oferă pentru două firme sau persoane fizice consultanță pe fonduri europene și 4 vouchere cu 10 spectacole fiecare la Teatrul de Artă Deva.

 

 

 • Tricomexim oferă 5 seturi de echipamente individuale de protecție a muncii ( echipamentul include o pereche de încălțăminte de protecție, o uniformă de lucru, o pereche de mănuși, o cască după caz și o pereche de ochelari ).