Participă la Hunedoara Business Elite ca să ai un business pe profit!

Dacă ești pe cale să-ți deschizi un business sau ai deja unul înființat, hai la Hunedoara Business Elite , merită!
Business Elite este un eveniment ce se adresează antreprenorilor care au o afacere de tip START-UP sau acelor persoane care doresc să înceapă o afacere. Scopul acestui eveniment este acela de a aduce informații valoroase în mediu antreprenorial din județul Hunedoara, iar în momentul în care antreprenorii vor aplica ceea ce învață la acest eveniment, își vor crește cifra de afaceri, iar afacerea va evolua!
 Prin participarea la acest eveniment, antreprenorii vor întâlni oameni de succes din județul Hunedoara și invitați de renume național care le vor explica cum să-și crească afacerea, cum să evite hățișul birocratic în care se vor vedea puși dacă vor să-și înființeze o firmă, ce pași sunt de urmat apoi pentru a crește și dezvolta afacerea, dar și pentru a o consolida.
Nu veți adormi pe scaune! De ce? Pentru că este un eveniment interactiv! Adică? Veți putea să adresați întrebări celor care vorbesc pe scenă pentru a vă oferi informații suplimentare, dacă doriți, pentru că fiecare invitat are la dispoziție 20 de minute pentru a vă răspunde la întrebări.
Modul în care întrebarea va ajunge la speaker este simplă! În sală vor fi niște domnișoare drăguțe, hostessele noastre, care vor prelua întrebarea scrisă de către dumneavoastră pe una dintre colile ce se află la finalul caietului de lucru primit la intrarea în sală, iar apoi o vor livra, pe scenă, la speaker.
Și asta nu este tot! Pe lângă informațiile valoroase oferite de invitații de renume național prezenți pe scenă, dacă sunteți în sală, participați la o tombolă cu premii totale în valoare de 42500lei.

VINERI 24 Martie 2017

Povestea unei afaceri de succes din Județul Hunedoara – Invitații vor fi antreprenori din Județul Hunedoara care au creat și crescut un business de succes.

Logo Business Elite-PNG

17:00– Primirea participanților / Coffee Break & Networking
Incepand cu aceasta ora, toti participantii vor primii pachetul de “Bun Venit!” dupa care vor putea servi o cafea, apa si sucuri impreuna cu o gustare oferita gratuit din partea organizatorilor in Sala Redutei. Acest moment este exceptional pentru a socializa si a face fotografii.

60 minute

Sala teatrului

17270078_10212499677878055_40409869_n

18:00 – Deschiderea evenimentului din partea Primariei Municipiului Deva- Mircia Muntean 

10 minute

Sala teatrului

Mircea-Bobora

18:10– Deschiderea evenimentului din partea organizatorului Consiliului Judetean Hunedoara – Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara – Mircea Bobora

15 minute

Sala teatrului

Crinela-Gafton

18:30– Deschiderea evenimentului din partea organizatorului Camera de Comert si Industrie Hunedoara – Crinela Gafton

25 minute

Sala teatrului

17270544_10212425750829925_1301912863_n

19:00 – Povestea unei afaceri de succes din Judetul Hunedoara – Alina State – Povestea grupului de firme AVIS

30 minute

Sala teatrului

17270544_10212425750829925_1301912863_n

19:30 – Sesiune de întrebări pentru Alina State

20 minute

Sala teatrului

Logo Business Elite-PNG

20:00 – Coffee Break / Networking
O pauza bine meritata in care se poate socializa cu ceilalti participanti sau invitatii din aceasta zi. Un moment in care se poate servi o cafea, suc, apa plata sau minerala de la partenerii nostri care se afla in Sala Redutei.

30 minute

Foaier

17328064_10212499702678675_289022230_n

20:30 – Povestea unei afaceri de success din Judetul Hunedoara – Mircea Neiconi – Povestea brandului Adaconi

30 minute

Sala Teatrului

17328064_10212499702678675_289022230_n

21:00 – Sesiune de întrebări pentru Mircea Sorin Neiconi

20 minute

Sala Teatrului

IMG_1341

21:30– Povestea unei afaceri de success din Judetul Hunedoara – Horia Szabo – Povestea Conacului Archia si promovarea pe canalele de Social Media

30 minute

Sala Teatrului

IMG_1341

22:00 – Sesiune de întrebări pentru Horia Szabo

20 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

22:30– Inchiderea primei zi a evenimentului & Coffee Break & Networking
Un ultim moment al acestei zile in care se poate socialize alaturi de invitati si participanti.

30 minute

Foaier

SAMBATA 25 Martie 2017

Social Media & Marketing & Branding & Productivitate & Vanzari
Se va vorbi despre importanța promovării unei afaceri atât în mediul offline, cât și online, despre un plan de marketing, copywriting, branding, social media, importanța fotografiei si a materialelor video în promovarea unei afaceri, productivitate și time management, dar și vânzări.

Logo Business Elite-PNG

09:00– Social Media & Marketing & Branding & Productivitate & Vanzari
Se va vorbi despre importanța promovării unei afaceri atât în mediul offline, cât și online, despre un plan de marketing, copywriting, branding, social media, importanța fotografiei si a materialelor video în promovarea unei afaceri, productivitate și time management, dar și vânzări.

60 minute

Foaier

an

10:00– Alexandru Negrea – Cum construiești o strategie eficientă de Social Media

30 minute

Sala Teatrului

an

10:30– Sesiune de întrebări pentru Alexandru Negrea

20 minute

Sala Teatrului

IMG_3504

11:00-Paul Adam – Cum mi-am ucis start-up-ul. Trei greşeli despicate în patru

30 minute

Sala Teatrului

IMG_3504

11:30 – Sesiune de întrebări pentru Paul Adam

20 minute

Sala Teatrului

Focus Studio 115

12:00 – Anca Gheorghiu – Rețeta unui business… sănătos

30 minute

Sala Teatrului

Focus Studio 115

12:30 – Sesiune de întrebări pentru Anca Gheorghiu

20 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

13:00 – Coffee Break / Networking
In aceasta pauza se poate socializa din nou cu ceilalti participanti sau invitatii din aceasta zi. De asemenea se poate servi o cafea, suc, apa plata sau minerala de la partenerii nostri care se afla in Sala Redutei.

60 minute

Foaier

horatiu38-m

14:00 – Horațiu Manea – De la Afacere la Brand

70 minute

Sala Teatrului

horatiu38-m

15:10– Sesiune de întrebări pentru Horațiu Manea

20 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

15:30– Coffee Break / Networking
O pauza bine meritata in care se poate socializa cu ceilalti participanti sau invitatii din aceasta zi. Un moment in care se poate servi o cafea, suc, apa plata sau minerala de la partenerii nostri care se afla in Sala Redutei.

30 minute

Foaier

face only

16:00 – Bogdan Vaida – Productivitate și Time Management.

70 minute

Sala Teatrului

face only

17:10 – Sesiune de întrebări pentru Bogdan Vaida

20 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

17:30 – Coffee Break / Networking
O pauza bine meritata in care se poate socializa cu ceilalti participanti sau invitatii din aceasta zi. Un moment in care se poate servi o cafea, suc, apa plata sau minerala de la partenerii nostri care se afla in Sala Redutei.

30 minute

Foaier

IMG_9053

18:00 – Mircea Enescu – Tehnici de vânzări pentru o afacere de success

70 minute

Sala Teatrului

IMG_9053

19:10 – Sesiune de întrebări pentru Mircea Enescu

20 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

19:30 – Inchiderea zilei a doua a evenimentului & Coffee Break & Networking
Un ultim moment al acestei zile cand se poate socializa sau in care se poate servi o cafea, suc, apa plata sau minerala de la partenerii nostri care se afla in Sala Redutei.

60 minute

Foaier

ATENTIE! NU UITATI CA IN NOAPTEA ACEASTA SE TRECE LA ORA DE VARA! ORA 03:00 VA DEVENI ORA 04:00!

DUMINICA 26 Martie 2017

Importanța sportului pentru un psihic sănătos & Absorbție de fonduri Europene sau împrumuturi bancare & Cum să recrutezi personal calificat pentru a-ți construi o echipă & Organizarea și dezvoltarea unei afaceri de succes
Se va vorbi despre importanța sportului și a unei vieți sănătoase pentru un psihic sănătos, acces la fondurile europene în funcție de afacerea pe care o ai sau la împrumuturi bancare pentru IMM, cum să recrutezi personal calificat și organizarea și dezvoltarea unei afaceri de succes.

Logo Business Elite-PNG

09:00 Primirea participanților / Coffee Break / Networking
Participantii impreuna cu invitatii vor putea servi o cafea, apa si sucuri impreuna cu o gustare oferita gratuit din partea organizatorilor in Sala Redutei. Acest moment este exceptional pentru a socializa si a face fotografii.

60 minute

Foaier

campaniePMP-0006

10:00– Doru Dorobăț – Cele trei resurse a omului de afaceri :TIMP, BANI SI ENERGIE!

30 minute

Sala Teatrului

campaniePMP-0006

10:30 – Sesiune de întrebări pentru Doru Dorobăț

20 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

11:00– Absorbție de fonduri Europene

30 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

11:30– Sesiune de întrebări despre absorbția de fonduri Europene

30 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

12:00 – Împrumuturi bancare pentru IMM-uri

30 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

12:30 – Sesiune de întrebări despre împrumuturile bancare pentru IMM-uri

20 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

13:00 O pauza bine meritata in care participantii vor servi un buffet suedez oferit de organizatori si se poate socializa cu ceilalti participanti sau invitatii din aceasta zi. Un moment in care se poate servi o cafea, suc, apa plata sau minerala de la partenerii nostri care se afla in Sala Redutei.

30 minute

Foaier

DSC_5115

13:30 – Flaviu Pop – Cum să recrutezi personal calificat pentru a-ți construi o echipă

30 minute

Sala Teatrului

DSC_5115

14:00 – Sesiune de întrebări pentru Flaviu Pop

20 minute

Sala Teatrului

lorand1

14:30– Lorand Soares Szasz – Organizarea și dezvoltarea unei afaceri de succes

75 minute

Sala Teatrului

lorand1

15:45– Sesiune de întrebări pentru Lorand Soares Szasz

30 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

16:15– Coffee Break / Networking
O pauza bine meritata in care se poate socializa cu ceilalti participanti sau invitatii din aceasta zi. Un moment in care se poate servi o cafea, suc, apa plata sau minerala de la partenerii nostri care se afla in Sala Redutei.

30 minute

Foaier

Logo Business Elite-PNG

16:45 – Piesă de teatru ”Cafeneaua” – comedie – oferită cadou participanților pentru relaxare

60 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

17:45 – Coffee Break / Networking
O pauza bine meritata in care se poate socializa cu ceilalti participanti sau invitatii din aceasta zi. Un moment in care se poate servi o cafea, suc, apa plata sau minerala de la partenerii nostri care se afla in Sala Redutei.

30 minute

Foaier

Logo Business Elite-PNG

18:15 – Extragerea tombolei și închiderea evenimentului

45 minute

Sala Teatrului

Logo Business Elite-PNG

19:00 – Inchiderea evenimentului & Coffee Break & Networking

60 minute

Sala Teatrului