Cu toate că sunt bunic, mă bucur când prietenii mei îmi spun “Mircică” – dacă întrebați așa de mine în Hațeg, mă găsiți ușor.

Pe lângă lucrurile cele mai scumpe vieții mele: Dumnezeu, soția mea Adelina, fetele mele, familia mea, prietenii, firma, biserica, investesc intenționat într-un vis:

“Să creez, să fiu parte și să ajut contexte în care oamenii, și în mod special tinerii, cresc și se dezvoltă”.

 

Am înființat în urmă cu mai bine de 25 de ani firma Adaconi, punând la bază niște valori care au devenit fundamnetale.

Prin ele filtrăm deciziile, acțiunile, angajările și relațiile noastre. Ele sunt : INTEGRITATE, EXCELENȚĂ, RESPECT PENTRU OAMENI.

Am “ridicat” o țintă înaltă, care atunci, demult, a stârnit zâmbetele apropiaților mei.

Viziunea Adaconi: FIRMĂ MULTINAȚIONALĂ PUTERNICĂ, BAZATĂ PE VALORI CREȘTINE.

Am fost conștient încă de la început că nu pot atinge ținta singur și acesta este motivul pentru care, de 25 de ani, caut oameni fantastici ce trăiesc valorile noastre, oameni automotivați, oameni ce își fac treaba și fără să fie urmăriți și monitorizați. Și am găsit aproape 100. Voi căuta cu pasiune în continuare și voi sădi neîncetat pe toate căile posibile valorile noastre adânc în sufletele lor pentru a-i face parte împreună cu mine din “visul Adaconi”.  Știu că Adaconi continuă să crească datorită lor și sunt mândru de fiecare. Sunt convins, la fel ca William Pollard, de faptul că

“Oamenii conferă viață, conștiință și chiar suflet unei companii”.

Acum Adaconi are o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro și este unul dintre principalii jucători naționali de pe piața papetăriei din România, deținând brandurile DACO și ECADA, fiind unic distribuitor pentru MILAN, FACTIS, PENSAN, AIHAO, INOXCROM, PICASSO, CLARIANA.

 

Sunt onorat să fiu unul dintre membrii fondatori ai fundației “BIG Impact” care organizează împreună cu Willow Creek Association, Summitul Global de Conducere pentru România. Summitul este unul dintre cele mai mari evenimente de leadership din lume.

 

Îmi plac prieteniile cu oameni faini, cărțile de lideship, Biblia, înotul și marea

 

Mircică

 

www.adaconi.ro

www.dacomag.ro

www.facebook.com/daco.art