Mircea Enescu este trainer senior de vânzări B2B, cu o experienţă de peste 10 ani în în instruirea echipelor de vanzari.

Portofoliul sau de clienti cuprinde nume precum Lindab, Wizrom, Elpreco, Pyramis, Bridgestone, Algernon, Baenninger, Fronius, Class, Prosep, SDA, Hydac si multi altii.

Ceea ce apreciază cursanţii şi managerii cursanţilor la trainingurile lui Mircea sunt:

– realismul şi utilitatea practică imediată a informaţiilor livrate în cadrul cursurilor;

– stilul puternic interactiv de susţinere a trainingurilor (aproape întreaga informaţie este „smulsă” de la cursanţi graţie întrebărilor trainerului), plictiseala fiind astfel garantat exclusă;

– atmosfera destinsă şi relaxantă;

– capacitatea de face faţă cu eleganţă şi profesionalism chiar şi celor mai dificili cursanţi fără a afecta atingerea obiectivelor procesului de instruire;

– puterea de convingere cu privire la noile informaţii şi tehnici comunicate în cadrul trainingului.

Mircea scrie periodic articole cu sfaturi practice utile oamenilor de vânzări si antreprenorilor pe blog-ul său profesional disponibil la adresa www.curs-vanzari-intensiv.ro .

Cu peste 800 de zile de training livrate până în prezent, Mircea este un optimist greu de vindecat, plin de energie şi de entuziasm, aflat permanent în căutare de noi cunoştinţe şi noi provocări, pasionat cu adevărat de profesia sa.

www.curs-vanzari-intensiv.ro .