Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai apreciati experti in cresterea accelerata a firmelor din Romania. Este autorul mai multor carti despre dezvoltarea afacerilor, sustine seminarii, cursuri de antreprenoriat si vanzari in fiecare luna in intreaga tara si in strainatate.

A trecut prin experiente grele in viata si in afaceri, a avut succese incontestabile, dar a comis si greseli monumentale care au dus la mari pierderi financiare. Toate au contribuit la omul care este azi, desi este constient ca mai sunt multe lectii pe care trebuie sa le invete.

Visul lui este sa ajute cat mai multi antreprenori sa se reindragosteasca de afacerea lor si cat mai multi tineri sa transforme pasiunea lor intr-o afacere profitabila.

Vazand multi antreprenori care isi incep afacerea cu mult entuziasm si cu o dorinta arzatoare de a avea un impact in lume, dar care dupa un timp devin sclavi in propria lor afacere, a hotarat sa impartaseasca din cunostintele si experientele sale cu ei, in speranta de a-i reconecta cu viziunea lor initiala.

La randul sau a trecut din postura de angajat in cea de angajator si din postura de „one man show” in firma la liderul unei echipe fantastice.

Stie ce inseamna sa schimbi 10 joburi in 3 ani si sa ajungi de la gradinar intr-o mica firma din Portugalia la manager de dezvoltare in cea mai mare firma de coaching din lume.

www.lorand.biz
www.businessmastery.ro
www.soleta.ro