Business Elite este un concept adresat tuturor antreprenorilor și persoanelor fizice care doresc să își creeze o afacere. În cadrul acestui eveniment ne dorim să furnizăm cât mai multă informație de valoare antreprenorilor, prin intermediul invitaților care îi aducem în cadrul evenimentelor realizate.
Acest concept a apărut din anumite discuții avute în mediul antreprenorial, discuții care au avut un singur rezultat. Acela că antreprenorii trebuie să se educe constant și etapizat pe fiecare domeniu a unei afaceri. Așa s-a ajuns la crearea unor evenimente în care antreprenorii să poată să învețe structura unei afaceri sănătoase și de succes.

Ideea principală a acestor evenimente este de a ușura drumul ”anevoios” a unei afaceri, prin furnizarea unor informații din diferite domenii de o importanță vitală pentru orice afacere (Marketing, Promovare Offline și Online, Vânzări, Plan de afaceri, Productivitate, Managementul timpului, Organizarea unei afaceri, Branding, Accesarea fondurilor europene sau a unor credite pentru IMM-uri).
Evenimentele sunt gândite ca un curs, unde antreprenorul învață etapizat ce trebuie să facă în fiecare etapă a afacerii sale. Prin informațile prezentate de către invitați, antreprenorii acumulează sau aprofundează informații valoroase pentru dezvoltarea unei afaceri.

În cadrul conceptului Business Elite vor exista si un ziar (Business Elite Magazine ) dar și o Academie. În cadrul ziarului se vor publica anumite interviuri cu anumiți invitați, speakeri, articole de specialitate din anumite domenii dar și reclame și anunturi. Publicația dorim să o facem semestrială și se va distribui gratuit în locații de tip HoReCa și instituții.
Academia este un loc cu circuit închis, unde se poate intra doar dacă ai fost prezent ca și participant sau partener la unul din evenimentele realizate. Accesul în Academie se va face cu un user și parolă. În cadrul Academiei se vor găsi evenimentele video integrale, care pot fi folosite pentru reîmprospătarea informației, bonusuri, interviuri, recomandări de cărți sau cursuri, webminarii, articole „Premium” pe blog, discount-uri la unele materiale de specialitate, oferte din partea partenerilor de la evenimente care au un discount mai mare decât cel din piață normală și alte lucruri de care cu siguranță o să fiți surprinși plăcut.
În cadrul evenimentelor realizate, ne dorim să oferim cât mai multă valoare, de aceea împreună cu organizatorii și partenerii vrem să oferim printr-o tombolă cât mai multe premii, tombolă care are loc la sfărșitul evenimentului. Premile vor fi în bani, produse, servicii, coaching, cursuri, cărți educaționale, etc.
Intr-un viitor apropiat, ne dorim să realizăm și workshop-uri dedicate pe o anumită temă pentru aprofundarea unor informații și mai amănunțite. Acest lucru îl vom realiza după ce facem o conspectare de piață pentru a afla ce anume își doresc antreprenorii. Până atunci, echipa Business Elite te invită să iei parte la evenimentele pregătite și să începi un nou drum cu afacerea ta, un drum spre succes!