Bogdan Vaida a dat buzna pe scena trainingului internațional prin 2009 folosind prezentări Powerpoint incredibil de urâte. Din fericire, 2 ani mai târziu, a trecut la traininguri experiențiale și învățare prin practică, metodologii pe care le-a practicat cu devotament în toate trainingurile sale.
Cunoscut pentru directivitate și rezultate concrete, studenții lui spun despre el că îți face o schimbare de mentalitate cât ai spune acid dezoxiribonucleic.

Ce face mai concret?

Călătorește prin lume oferind traininguri experiențiale în diverse domenii de la managementul timpului până la tipologii comportamentale și traininguri de traineri.

Bogdan în date concrete:
– Peste 10 000 de studenți din toată lumea în cursurile sale online,
– Peste 40 de țări vizitate în 4 ani (ca trainer, lider de echipă, învățăcel sau organizator de proiect),
– 5 cărți publicate în limba engleză (una ajungând în top 10 Amazon la categoria Home-Based Business iar o alta în curs de publicare în limba română),
– Peste 25 000 de abonați la newsletter,
– 11 cursuri online lansate,
– Trainer de traineri și co-fondator al Școlii Alfa, un sistem revoluționar de auto-educație și dezvoltare personală (6 școli în 4 orașe),

.. și în 2015 a bătut recordul mondial de timp petrecut în aeroport,

În domeniul său de suflet, oferă oamenilor ocupați oportunitatea ca ei să-și găsească portițe de timp liber și să-și echilibreze viața personală cu cea profesională. Face asta oferindu-le tehnici și principii de productivitate, potrivite personalității lor. Este trainer în time management și tipologii comportamentale.

http://www.vaidabogdan.com/
http://www.castigatimp.ro/
https://www.facebook.com/VaidaBogdanOfficial