Sunt un om norocos. Știu și înțeleg cum este să fii și de o parte și de alta a unei companii. Știu și înțeleg, cum este să fii de o parte și de alta a unei decizii. Pentru că am fost pe rând: angajat, coordonator de echipă, responsabil cu strategia și viziunea, manager, ca mai apoi să îmi deschid propria firmă de training, coaching și consultanță.
Acum 5 ani, dintr-o poziție de management confortabilă, am constatat că ceea ce îmi aduce infinit mai multă satisfacție este să dezvolt oameni, echipe și business-uri decât să cresc doar cifre și cote de piață.
Timp de 10 ani, m-am format la școala multinaționalelor dar și a companiilor naționale de top, în domeniul distribuției de medicamente, a retailului farmaceutic, în industria produselor de larg consum și în cea a marketingului și comunicării.
Dorința de a contribui și de a ajuta oamenii de afaceri români să își dezvolte afacerile și să le facă profitabile, m-au ajutat să trec în etapa de a transfera experiențe și de a dezvolta afaceri împreună ei.

Ajut antreprenorii să-și creioneze strategia, să identifice cele mai bune soluții pentru a o pune în practică, să construiască echipe împreună cu care să facă posibile rezultatele și să pună bazele unei afaceri sănătoase în timp.
Îmi place să împărtășesc din experientele acumulate în corporate cât și din proiectele avute ca trainer și consultant în diverse domenii, competențele mele principale fiind în dezvoltare de business, management, business coaching și trade marketing.
Sunt persoana care vede soluții și oportunități  acolo unde alții văd doar probleme. Iar cea mai mare mulțumire a mea este să văd, peste timp, crescând, oamenii și afacerile pe care le-am impactat în vreun fel .
Business Trainer, Consultant& Coach.
Anca Gheorghiu

markantconsult.ro/
www.facebook.com/markantconsult